​មី​ជាតិ​លើស​ពី​ការ​ឆា​ ​និង​ឆុង

​មី​កញ្ចប់​ ​ជា​អាហារ​ពេញ​និយម​មួយ​បែប​ ​ដែល​ត្រូវ​បាន​គេ​បរិភោគ​ជាប្រចាំ​នៅ​ក្នុង​ជីវភាព​ប្រចាំថ្ងៃ​។​ ​ប៉ុន្តែ​មី​កញ្ចប់​ភាគច្រើន​ ​ត្រូវ​បាន​គេ​ដឹង​ថា​ ​អាច​​​យកមក​ឆុង​ ​និង​ឆា​សម្រាប់​ទទួលទាន​តែប៉ុណ្ណោះ​។​ ​ហើយ​មាន​មនុស្ស​តិចតួច​ ​ដែល​បាន​ច្នៃ​មុខម្ហូប​របស់​ពួកគេ​ក្រៅពី​ការ​ចុង​ ​និង​ឆា​នេះ​។​

​មី​ជាតិ​ ​នឹង​ណែនាំ​ជូន​នូវ​មុខម្ហូប​ចំនួន​១​០​មុខ​ ​ដែល​ច្នៃ​ចេញពី​មី​ជាតិ​កញ្ចប់​ ​ស័ក្តិសម​ស​ម្រាម់​ការ​ច​ម្អិ​ន​ក្នុង​ជីវភាព​ប្រចាំថ្ងៃ​។​ ​មុខម្ហូប​ទាំង​១​០​នេះ​ ​ត្រូវ​បាន​ចងក្រង​ ​និង​បង្កើត​ដោយ​អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​ចំណីអាហារ​ ​ជាមួយនឹង​គ្រឿងផ្សំ​ដែល​មានស្រាប់​ ​និង​មិន​ចាំបាច់​ស្វែងរក​គ្រឿងផ្សំ​ដទៃ​។​

​ដើម្បីឲ្យ​ជ្រាប​ច្បាស់​អំពី​ការ​ច្នៃ​ម្ហូប​ដែល​ធ្វើ​ពី​មី​ជាតិ​មាន​លក្ខណៈ​យ៉ាងណា​ ​សូម​ចូល​អាន​អត្ថបទ​ខាងក្រោម​។

កម្មវិធី "អាថ៍កំបាំងមីជាតិ"

ក្រៅពីឆុង និងឆា តើមីជាតិ អាចយកទៅធ្វើអ្វីបានខ្លះទៀតដែរឬទេ? បើចង់ជ្រាបច្បាស់ សូមរង់ចាំទស្សនា ការចំអិនម្ហូបបែបច្នៃប្រឌិតថ្មី ដោយចុង ភៅ កញ្ញា ក្នុងកម្មវិធី "អាថ៍កំបាំងមីជាតិ" ទាំងអស់គ្នា!

Posted by មីជាតិ – Mee Chiet on Saturday, May 2, 2020